De feestdagen zijn tijden van overvloed! Wie op een duurzame manier wil feesten kan dat ook doen via de feestmaaltijden. Tijdens en na de feestdagen belandt er veel, meer dan gemiddeld, voeding in de vuilnisbak. Hoe kun je dat voorkomen? Nathalie Decoene van NOMADAproducties geeft op 8 december een kookworkshop met het oog op voorkomen van voedselverspilling, zonder aan de feestelijke touch te moeten inboeten! Deze gaat door tijdens de Fairtrade Cadeaudag in Lievegem. Wij zijn ook benieuwd!Ā
Deze kookworkshop vindt plaats in het kader van het project Restjesredders Meetjesland met steun van het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling. We organiseren dit samen met Voedselteams Aalter en Natuurpunt Aalter (Ganzeveld)
āļø Info via brigitte.becu@deinze.be Indien nog plaatsen beschikbaar kun je ook ter plekke aansluiten.
āļø Maximum 16 deelnemers.