We genieten van een heerlijke tuin en gaan samen gezellig een hele avond kokkerellen en smullen. āt Is lente! Het goede nieuws is dat er al heel veel lekkere blaadjes zijn. In de winkel, maar ook gewoon in het wild. We doen al plukkend een wandelingetje in de tuin en maken met onze oogst heerlijke vitamineboostjes. Voor het volume hebben we nog de laatste wintergroenten nodig of wat we vroeger ingemaakt hebben. Maar geen probleem, ook die geven we een lentetwist.
Gaat door in regio Aalter-Brug bij een beginnend voedselbos.
Deelname: 25 euro (Velt-lid) / 30 euro (niet-lid); plaatsen zijn beperkt (max. 6p)!
Schrijf je hier in. Je inschrijving is pas definitief na overschrijving. Vragen? nieuws.aalter@velt.nu
Deze workshop is onderdeel van een reeks van 8 workshops, waarin we koken en fermenteren doorheen de seizoenen. Telkens koken we op een zaterdag en fermenteren we op eenĀ woensdagavond. Je kunt inschrijven voor 1 workshop of voor meerdere.