Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Seizoenskoken met wilde (on)kruiden en fermenteren

14/10/2023, 16:00-26/06/2024, 21:30

Velt

Wie interesse heeft in het aanleggen van een voedselbos vraagt zich misschien ook af hoe je ermee kan koken. In deze kookworkshopreeks gaan we samen met Lieve Ferdinande ontdekken hoe we al dat lekkers verwerken. Denk aan verrassende ingrediƫnten, want alles wat de natuur te bieden heeft is in elk seizoen anders.

Deze workshop is onderdeel van een reeks van 8 workshops, waarin we koken en fermenteren doorheen de seizoenen. Telkens koken we op zaterdag en fermenteren we op woensdagavond. Je kan inschrijven voor 1 of meerdere workshops en hoeft dus niet in te tekenen voor de volledige reeks.

  • Zaterdag 14/10/23: Kookworkshop Herfst > schrijf je hier in
  • Woensdag 15/11/23: Workshop fermenteren Herfst > schrijf je hier in
  • Zaterdag 20/01/24: Kookworkshop Winter
  • Woensdag 21/02/24: Workshop fermenteren Winter
  • Zaterdag 23/03/24: Kookworkshop Lente
  • Woensdag 10/04/24: Workshop fermenteren Lente
  • Zaterdag 25/05/24: Kookworkshop Zomer
  • Woensdag 26/06/24: Workshop fermenteren Zomer

Trefpunt zaterdagen: 16-19u, in een huiselijke setting, regio Aalter-Brug, bij een beginnend voedselbos
Deelname: max. 6 personen, snel inschrijven! nieuws.aalter@velt.nu

Trefpunt woensdagen: 18u30-21u30, buurtcentrum Bellem of zaal ’t Vrijhof Aalter
Deelname: max. 15 personen, snel inschrijven! nieuws.aalter@velt.nu

Prijs per workshop: 25 euro (Velt-lid) / 30 euro

Gegevens

Begin:
14/10/2023, 16:00
Einde:
woensdag 26 juni 2024, 21:30

Organisator

Velt Aalter
E-mail
nieuws.aalter@velt.nu
Bekijk de site van Organisator

Gegevens

Begin:
14/10/2023, 16:00
Einde:
woensdag 26 juni 2024, 21:30

Organisator

Velt Aalter
E-mail
nieuws.aalter@velt.nu
Bekijk de site van Organisator