Nu bezig

Seizoenskoken met wilde (on)kruiden en fermenteren

Wie interesse heeft in het aanleggen van een voedselbos vraagt zich misschien ook af hoe je ermee kan koken. In deze kookworkshopreeks gaan we samen met Lieve Ferdinande ontdekken hoe we al dat lekkers verwerken. Denk aan verrassende ingrediĆ«nten, want alles wat de natuur te bieden heeft is in elk seizoen anders. Deze workshop is […]

Snoeicursus bessenstruiken

wordt meegedeeld na inschrijving Evergem

Demonstratie van alle technieken. We overlopen de aalbes, kruisbes, honingbes, zomer- en herfstframboos, braambes, zwarte bes, druif en vijg. Lesgever: Wouter Demey (Velt-docent) Locatie: in de tuin van een Velt-lid, Driesstraat, Knesselare (exacte adres volgt bij inschrijving) Deelname: 15 euro (Velt-leden) / 20 euro (niet leden); schrijf je hier in Contact: nieuws.aalter@velt.nu

ā‚¬15