Nu bezig

Seizoenskoken met wilde (on)kruiden en fermenteren

Wie interesse heeft in het aanleggen van een voedselbos vraagt zich misschien ook af hoe je ermee kan koken. In deze kookworkshopreeks gaan we samen met Lieve Ferdinande ontdekken hoe we al dat lekkers verwerken. Denk aan verrassende ingrediĆ«nten, want alles wat de natuur te bieden heeft is in elk seizoen anders. Deze workshop is […]

Workshop fermenteren: frisse fermentjes

wordt meegedeeld na inschrijving Evergem

Gaat door in regio Aalter-Brug bij een beginnend voedselbos. Deelname: 25 euro (Velt-lid) / 30 euro (niet-lid); plaatsen zijn beperkt (max. 6p)! Vragen? nieuws.aalter@velt.nu Deze workshop is onderdeel van een reeks van 8 workshops, waarin we koken en fermenteren doorheen de seizoenen. Telkens koken we op een zaterdag en fermenteren we op eenĀ  woensdagavond. Je […]

ā‚¬30