Workshop āProeven van de vegetarische keukenā
Dienstencentrum Zonneheem Schietspoelstraat 9, Eeklo, BelgiĆ«Samen maken we vegetarische gerechten die we daarna proeven, inclusief recepten. Deelname: ā¬ 15 (lid Velt of 66+) / ā¬ 17 (niet-lid)
Samen maken we vegetarische gerechten die we daarna proeven, inclusief recepten. Deelname: ā¬ 15 (lid Velt of 66+) / ā¬ 17 (niet-lid)
Tekeningen en fotoās zeggen meer dan 1.000 woorden. Is de teelt van asperges niet de teelt waar we het meest mee verdienen, zowel voor onze gezondheid als in euroās? We […]
Dit is een avond om je zintuigen te prikkelen. We gaan ruiken, kijken en vooral proeven. Tijdens deze voordracht/proeverij worden heel wat lekkere, gezonde en geneeskrachtige kruidenthees besproken. Er wordt […]
Al dan niet glutenvrij eten is moeilijk. Gluten zitten in heel wat voedingsmiddelen. Het aanbod van glutenvrije producten is de laatste jaren enorm gegroeid. Sommigen eten best geen gluten, maar […]
Lokale handelaars en verenigingen zijn aanwezig. Er zijn veel randactiviteiten en workshops rond duurzaamheid. Inschrijven en info: Antoinette Bauwens, 09 253 65 14, info.meetjesland@velt.be
Bezoek de tuin van bij Danny Cornelis (6/06), Rijkestraat 69, Oosteeklo en van Paul Boelaert (6 en 7/06), Wilhelmusstraat 4 in Watervliet (met ecomoestuin op 300 m afstand). Meer info […]
Naast vele andere standjes zijn we aanwezig met een infostand van Velt. Er zijn ook activiteiten voor kinderen. Wil je weten welke activiteiten er nog door gaan, ga dan naar […]
We zijn aanwezig op het recyclagepark met een infostand. Je kan inspiratie opdoen voor de aanleg van een kruidenspiraal. Meer info op https://velt.be/activiteitdetail/1246.
Deelname: ā¬ 17 (inclusief biomaaltijd) Meebrengen: schort, mesje, pen en papier Lesgeefster: Lieve Embo (Velt)
We onderscheiden vezels van zaden van grassen en deze van onze groenten. Deze voordracht is gestoeld op de bevindingen van Dr. Burkitt. Deelname: ā¬ 6 (lid Velt) / ā¬ 8 (niet-lid) Lesgever: Herman De Waele (Velt)